BPrint zoekt 'alleskunner'

Alleskunner... Wordt dit straks jouw nieuwe functieomschrijving?

Sta jij binnenkort naast de Vakidioot, het Creatieve Brein en de Mooie Dingen Maker je eerste printjes uit onze Canon te persen? Heb jij technisch inzicht en wil jij je werkweek (40 uur) super gevarieerd doorbrengen? Bij Business Print sta je het ene moment jaarverslagen in te binden, bedien je de snijmachine, hou je de printers draaiend, voer je kleurcorrecties uit en sta je vervolgens prints op textiel te persen. We krijgen jou niet gek! Afwisselender kan je het niet verzinnen. Toch heeft  iedereen wel een ‘basis taak’ en die van jou is het aan de gang houden van de printers (Canon IPC700 en een Roland TrueVis VG-640).

Ben jij die alleskunner die, als alle printers printen, er niet voor terugdeinst om alle werkzaamheden binnen een grafisch bedrijf onder de knie te krijgen? Durf jij beslissingen te nemen? Ben je oplossingsgericht, sociaal en stressbestendig? Heb je technisch inzicht, een MBO werk-en denkniveau en beschik je ook nog eens over een gezond gevoel voor humor, dan zijn wij heel erg op zoek naar jou!

Wie denken wij wel dat we zijn?
Wij zijn Business Print. Een grafische duizendpoot. Snel, vakkundig, goed en met plezier. Aan klein denken doen we niet. Tuurlijk, we printen visitekaartjes, briefpapier en stickers dus we hebben aandacht voor de kleintjes. Maar bedenk het zo gek en zo groot als je kunt; wij printen het. Van visitekaartje tot behang, niets is ons te gek. Een auto wrappen, een winkelpand beplakken, bedrijfskleding bedrukken, het hoort er allemaal bij. In onze eigen ontwerpstudio verzinnen we de gekste en mooiste ontwerpen die we vervolgens zelf printen en afwerken. Logo’s, huisstijlen, folders, posters, banners... Alles komt voorbij.

Wat bieden wij?
Wij lunchen iedere dag met vers gebakken brood en onze koffie is onovertroffen. Uiteraard krijg je iedere maand een salaris. Je pensioenvoorziening en vakantiedagen regelen we ook voor je. Woon je wat verder weg, dan vergoeden wij je reiskosten. Verder kom je terecht in een klein, gezellig en hardwerkend team met een onwijs leuke klantenkring. Dus... waar wacht je nog op?
 
Stuur je sollicitatie met CV naar rachel@bprint.nl en voor je het weet is geen werkdag meer hetzelfde.

Niet bang geworden, maar geprikkeld? Neem contact op

Kennismaken

Dit is Business Print. Aangenaam.