Printer Reveal...

De afgelopen tijd heeft in het teken gestaan van opruimen, spullen verplaatsen, ruimte maken en de werkvloer herindelen.

We waren namelijk in blijde verwachting van… een gloednieuwe printer! We hadden graag een printer-reveal party georganiseerd, maar nadat onze favoriete CANON monteurs, Jeroen en Michel, in slechts twee dagen onze nieuwe CANON ImagePress V1000 operationeel hebben weten te krijgen, had het werk zich al dusdanig opgestapeld dat we echt ff flink aan de bak moesten. Dus geen tijd voor een feestje, maar… mocht je onze jongste aanwinst willen komen bewonderen? Je bent van harte welkom, de koffie staat voor je klaar!
Wij zijn superblij met onze nieuwe aanwinst. Zo kunnen we tegenwoordig op zwaarder papier printen (tot 400grs), is de printlengte toegenomen waardoor we nu vellen met een lengte van 130 cm aan kunnen! Daarnaast is onze CANON een stuk sneller geworden,  is de afdrukkwaliteit aanzienlijk hoger en... nog een heleboel pagina’s vol met geweldige specificaties. Wij zijn er in ieder geval super blij mee!

Geïnspireerd, enthousiast, verrast? Neem contact op

Wil jij ons leren kennen?

Dit is het kernteam van Business Print. Leuk je te ontmoeten.