Sponsoring. Doen we ook

Wij dragen ook andere organisaties die zich inzetten voor een goed doel een warm hart toe:
Lions Pijnacker-Nootdorp, Tennisvereniging Seghwaert, Stichting Het Gehandicapte Kind en nog vele andere, vaak éénmalige projecten.
Dakar Press Team

Dakar Press Team

Edwin en Rachel hebben een aantal jaar het onafhankelijke Dakar Press Team gesponsord. Dat zijn de mensen die de beelden vastleggen van de spectaculaire Dakar Rally. Niet alleen tijdens de rally maar, ook in de maanden daarvoor zijn zij daarmee al bezig. Rachel is zelf ook twee jaar mee geweest naar de Dakar. Hoe stoer is dat?
Maikel Verkade

Maikel Verkade

Maikel gaat de Dakar in 2016 voor het eerst rijden. Om deze jonge rijder een stukje op weg te helpen sponsort Business Print Maikel. Als voorbereiding op de Dakar heeft Maikel al diverse rally’s gereden waaronder de Serres Rally. Maikel voegt zich bij het Maxxis team met onder andere Tim en Tom Coronel.
Robert van Pelt

Robert van Pelt

De jongste kistrijder van de Dakar. Afgelopen jaar reed hij met Frans Verhoeven voor Yamaha en toen wist hij Business Print al te vinden. De aanvankelijke los-vast-sponsoring is inmiddels omgezet naar sponsoring voor het echie. Wij voorzien zijn shirts van logo’s, maken ontwerpen voor zijn motor en zorgen dat zijn persberichten er netjes uitzien en alles wat er verder nog voorbij komt zetten. De jongste kistrijder van de Dakar.
Kraaienrit

Kraaienrit

Tijdens de ‘blijste tour van Nederland’, die speciaal voor gehandicapten wordt georganiseerd, rijden auto’s en motoren een feestelijke rit door Nootdorp, Delfgauw, Den Haag, Delft, Den Hoorn en Rijswijk. In 2013 reed BusinessPrint voor het eerst mee, met twee gesponsorde wagens. Plan is om deze sponsoring voor dit ongelofelijke feest jaarlijks te herhalen.
SV Nootdorp

SV Nootdorp

De plaatselijke voetbalclub. Rachel is vrijwilliger in de sponsorcommissie van SV Nootdorp maar zij maakt ook deel uit van de Business Club van SV Nootdorp, de VVSV. Bij alles wat de Nootdorpse ondernemers voor de club maken, is sponsoring mogelijk. Van voetbalborden tot de presentatiegids, van businessclub kaarten tot alle uitnodigingen, je kunt het zo gek niet bedenken. Of eigenlijk toch wel.
North Sea Regatta

North Sea Regatta

Al meer dan tien jaar is Business Print sponsor van dit Scheveningse zeilevenement. Van uitslagenboekjes die ’s nachts gedraaid moeten worden tot menukaarten, parkeerkaarten, badges, consumptiebonnen, placemats en posters. De Regatta roept en Business Print draait.
Volvo Ocean Race Festival

Volvo Ocean Race Festival

Onze jongste aanwinst in sponsoring. Vanuit de North Sea Regatta mochten wij ook een heel klein deel Volvo Ocean Race sponsoren. Wat was het een leuk event. Zelfs Volvo Ocean Race Spanje wist Business Print te vinden. Kers op de taart was de dibond (aluminium fotoplaat) die wij mochten maken voor de burgemeester van Den Haag.
Syndroom van de Lach

Syndroom van de Lach

Ervoor zorgen dat zo veel mogelijk kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking mee kunnen doen aan dolfijntherapie in Curaçao: dat is het doel van de stichting Syndroom van de Lach. We dragen graag ons steentje bij aan dit mooie Delftse initiatief. Helemaal omdat die therapie een enorm positief verschil maakt in het leven van deze kids en hun gezin.
Warchild

Warchild

Kinderen en oorlog: deze twee woorden zouden niet samen in één zin voor mogen komen. Toch is de bittere realiteit dat miljoenen kinderen opgroeien in een oorlogssituatie. Warchild zet zich in voor een beter leven voor zoveel mogelijk van zulke kinderen. Zodat ook zij krijgen waar ieder kind recht op heeft: een veilige omgeving, onderwijs, zorg – en vooral: een toekomst. Dus waarom ondersteunen we deze organisatie? Zoals Johan Cruijff al zei: “Da’s logisch.”
Benieuwd naar wat wij al hebben geproduceerd? Bekijk ons portfolio

Even bellen of mailen

Een belletje of een mailtje van onze klanten is bij ons altijd welkom.