Sponsoring. Doen we ook

Wij dragen diverse organisaties die zich inzetten voor een goed doel een warm hart toe.
Van Velsen Rally Sport Team

Van Velsen Rally Sport Team

Vanaf november 2015 is onze Rachel aktief als teammanager bij het Van Velsen Rally Sport Team. Twee Dakar rally's en een Africa Eco Race heeft zij ondertussen toe kunnen voegen aan haar 'been there, done that' lijstje. Alles net even anders aanpakken en zorgen dat het team zich in bivak kan onderscheiden van de andere teams is waar Rachel tijdens de voorbereidingen het meeste plezier aan beleeft. Tijdens een rally is het gewoon keihard werken en zorgen dat de finish behaald wordt. De inzet en de 'net even anders' marketing past goed bij Business Print. Vandaar de Business Print sponsor stickers op de racetruck.
Lions Club Nootdorp-Pijnacker

Lions Club Nootdorp-Pijnacker

Business Print steunt Lions Club Nootdorp-Pijnacker. De belangrijkste argumenten zijn: de maatschappelijke betrokkenheid, de inzet voor goede doelen, het vergroten van het netwerk, nieuwe sociale contacten opdoen, veel gezelligheid en nieuwe vriendschappen. De Lions Club is hiervoor bij uitstek geschikt. Wij verbinden graag onze naam aan een club die een concrete positieve bijdrage wil leveren aan de maatschappij.
Ronald McDonald Huis

Ronald McDonald Huis

Het Ronald McDonald Business ontbijt is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen in Den Haag en omstreken. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. Maar er is nog een belangrijker doel: de ondersteuning van het Ronald McDonald Huis Den Haag. De opbrengst van de Business Breakfast Club komt geheel ten goede aan het Huis.
SV Nootdorp

SV Nootdorp

De plaatselijke voetbalclub. Rachel is vrijwilliger in de sponsorcommissie van SV Nootdorp maar zij maakt ook deel uit van de Business Club van SV Nootdorp, de VVSV. Bij alles wat de Nootdorpse ondernemers voor de club maken, is sponsoring mogelijk. Van voetbalborden tot de presentatiegids, van businessclub kaarten tot alle uitnodigingen, je kunt het zo gek niet bedenken. Of eigenlijk toch wel.
Syndroom van de Lach

Syndroom van de Lach

Ervoor zorgen dat zo veel mogelijk kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking mee kunnen doen aan dolfijntherapie in Curaçao: dat is het doel van de stichting Syndroom van de Lach. We dragen graag ons steentje bij aan dit mooie Delftse initiatief. Helemaal omdat die therapie een enorm positief verschil maakt in het leven van deze kids en hun gezin.
Warchild

Warchild

Kinderen en oorlog: deze twee woorden zouden niet samen in één zin voor mogen komen. Toch is de bittere realiteit dat miljoenen kinderen opgroeien in een oorlogssituatie. Warchild zet zich in voor een beter leven voor zoveel mogelijk van zulke kinderen. Zodat ook zij krijgen waar ieder kind recht op heeft: een veilige omgeving, onderwijs, zorg – en vooral: een toekomst. Dus waarom ondersteunen we deze organisatie? Zoals Johan Cruijff al zei: “Da’s logisch.”
Benieuwd naar wat wij al hebben geproduceerd? Bekijk ons portfolio

Even bellen of mailen

Een belletje of een mailtje van onze klanten is bij ons altijd welkom.