Sponsoring? Tuurlijk!

Wij dragen diverse organisaties een warm hart toe.
Van Velsen Rally Sport Team

Van Velsen Rally Sport Team

Vanaf 2013 is onze Rachel actief in de rally sport. Eerst als fotograaf en later als teammanager van het Van Velsen Rally Sport Team. Sindsdien heeft zij vier Dakar rally's, drie Africa Eco Races en vier Morocco Desert Challenges toe kunnen voegen aan haar 'been there, done that' lijstje. Alles net even anders aanpakken en zorgen dat het team zich in het bivak kan onderscheiden van de andere teams, is waar Rachel het meeste plezier aan beleeft. Tijdens een rally is het keihard werken en zorgen dat de finish behaald wordt. Die inzet en de 'net even anders' marketing past goed bij Business Print. Vandaar de Business Print Sponsor Stickers op de Van Velsen racetruck.
Lions Club Nootdorp-Pijnacker

Lions Club Nootdorp-Pijnacker

Business Print steunt de Lions Club Nootdorp-Pijnacker. De maatschappelijke betrokkenheid, hun inzet voor goede doelen, veel gezelligheid en nieuwe vriendschappen zijn een paar argumenten om deze club een warm hart toe te dragen. Wij verbinden graag onze naam aan een club die een concrete, positieve bijdrage wil leveren aan de maatschappij. Leuk weetje: onze Edwin is zelf ook een Lion.
Ronald McDonald Huis

Ronald McDonald Huis

Het Ronald McDonald Business ontbijt is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen uit Den Haag en omstreken. Naast een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten een financiƫle ondersteuning aan het Ronald McDonald Huis Den Haag; de opbrengst komt geheel ten goede aan het Huis.
SV Nootdorp

SV Nootdorp

De plaatselijke voetbalclub. Als ouders van voetballende kinderen zijn Edwin en Rachel betrokken bij de club. Waar het kan ondersteunen zij de club met reclame uitingen. Business Print vindt het belangrijk om plaatselijke clubs te steunen. Uiteraard omdat sporten gezond is, maar daarnaast hebben deze clubs ook een groot sociaal en maatschappelijk belang.
Benieuwd naar wat wij al hebben geproduceerd? Bekijk ons portfolio

Contact opnemen?

Een belletje of een mailtje van jou is bij ons altijd welkom.