Kennismaken

Dit is Business Print. Aangenaam.

Contact opnemen

Edwin

Edwin

De grote baas. Geen boze baas maar een vrolijke Frans. Alleen heet hij Edwin. Jonge vader, dus voorzien van engelengeduld. Hij houdt van snel en goed, hij luistert naar uw wens en denkt buiten de kartonnen doos. Hij zorgt voor het complete productieproces maar, ook de offertes stelt hij op.
Bart

Bart

Bart Pellinkhof [a.k.a. Bart Dus]. De man die u moet hebben als er iets ontworpen moet worden: onze (B)art director, als het ware. Creatief tot in de puntjes van zijn haar. Stressbestendig en betrokken bovendien. Een échte Bart dus.
Rachel

Rachel

Onze wervelende wervelwind. Altijd vrolijk, bruisend van de ideeën, maar daar blijft het niet bij. Ze krijgt het meeste ook gewoon voor elkaar. Zij is verantwoordelijk voor verandering, gezelligheid, maffe ideeën en die aangename geruststelling als u het niet meer ziet zitten maar, zij er gewoon in blijft geloven.
Marco

Marco

Onze versterking in het productieproces. Hij werkt nauw samen met Edwin. Marco zorgt ervoor dat de printers blijven printen en de paskruizen niet naast elkaar komen te staan. Marco denkt in uitdagingen en opgeven is geen optie. En dat is precies waar Business Print voor staat.
Woef

Woef

De hond. Labradoodle, om precies te zijn. Teamlid met de minste haaruitval. Hij wel. Woef vindt het – net als wij – fijn om ergens zijn tanden in te zetten. Figuurlijk dan, he? Altijd op de achtergrond aanwezig, ondoorgrondelijk knagend op zijn bot. Onvermoeibaar enthousiast, sociaal en zachtaardig. En nooit te beroerd om achter een balletje aan te rennen.
Benieuwd naar waar wij goed in zijn? Bekijk onze diensten

Wist je dat

Onze Bart naast vormgever ook muzikant is?