Wil jij ons leren kennen?

Dit is de kernploeg van Business Print.
Leuk je te ontmoeten.Contact opnemen
Edwin

Edwin

De grote baas. Geen boze baas maar een vrolijke Frans. Alleen heet hij Edwin. Jonge vader, dus voorzien van engelengeduld. Hij houdt van snel en goed, luistert naar jouw wens en denkt buiten de kartonnen doos. Hij zorgt voor het complete productieproces, van offerte tot eindproduct.
Bart

Bart

Bart Pellinkhof [a.k.a. Bart Dus]. De man die je moet hebben als er iets ontworpen moet worden: onze (B)art director, als het ware. Creatief tot in de puntjes van zijn haar. Stressbestendig en betrokken bovendien. Een échte Bart dus.
Rachel

Rachel

Onze wervelende wervelwind. Altijd vrolijk en bruisend van de ideeën, maar daar blijft het niet bij. Ze krijgt het meeste ook gewoon voor elkaar. Zij is verantwoordelijk voor verandering, gezelligheid, maffe ideeën en die aangename geruststelling dat, wanneer u het niet meer ziet zitten, zij er toch gewoon in blijft geloven.
Ray

Ray

Ray is een soort 'reserve' Edwin... net zo'n vakidioot en een écht servicekanon. Een ervaren rot in het grafische vak. Drukken, afwerken, printen, opmaak... je kan het allemaal met een gerust hart aan hem overlaten. Ray zorgt ervoor dat je die offerte nog sneller ontvangt, print jouw briefpapier als de beste en bereidt achter de schermen jouw opdracht helemaal voor, zodat jij altijd het beste resultaat ontvangt.
Cees

Cees

Cees is onze stille kracht. Cees zie je niet, Cees hoor je niet. Cees zit verscholen achter zijn zeefdrukcarrousel of is druk in de weer met de droogtunnel. Cees is onze zeefdrukker; hij voorziet ons textiel van mooie duurzame bedrukkingen en soms zelfs van schitterende borduursels. Eigenlijk is Cees gewoon een superheld! Maar toch heel gewoon gebleven...
Woef

Woef

De hond. Labradoodle, om precies te zijn. Teamlid met de minste haaruitval. Hij wel. Altijd op de achtergrond aanwezig, ondoorgrondelijk knagend op zijn bot. Onvermoeibaar enthousiast, sociaal en zachtaardig. En nooit te beroerd om achter een balletje aan te rennen.
Skyler

Skyler

Nog zo'n hond. Ditmaal geen Labradoodle maar een Goldendoodle, vandaar die mooie zwarte kleur... of zo. Waar Woef zich bescheiden op de achtergrond houdt, treedt deze dame graag op de voorgrond. Ze traint met regelmaat en vol overgave haar stembanden en kan je vervolgens met een enorm enthousiasme komen begroeten. Ze is gek op een aai over haar bol en dat schijnt dan weer stress reducerend te werken.
Benieuwd naar waar wij goed in zijn? Bekijk onze diensten

Wist je dat

Onze Bart naast vormgever ook muzikant is?