Wil jij ons leren kennen?

Dit is de kernploeg van Business Print.
Leuk je te ontmoeten.

Contact opnemen

Edwin

Edwin

De grote baas. Geen boze baas maar een vrolijke Frans. Alleen heet hij Edwin. Jonge vader, dus voorzien van engelengeduld. Hij houdt van snel en goed, luistert naar jouw wens en denkt buiten de kartonnen doos. Hij zorgt voor het complete productieproces, van offerte tot eindproduct.
Bart

Bart

Bart Pellinkhof [a.k.a. Bart Dus]. De man die je moet hebben als er iets ontworpen moet worden: onze (B)art director, als het ware. Creatief tot in de puntjes van zijn haar. Stressbestendig en betrokken bovendien. Een échte Bart dus.
Rachel

Rachel

Onze wervelende wervelwind. Altijd vrolijk en bruisend van de ideeën, maar daar blijft het niet bij. Ze krijgt het meeste ook gewoon voor elkaar. Zij is verantwoordelijk voor verandering, gezelligheid, maffe ideeën en die aangename geruststelling dat, wanneer u het niet meer ziet zitten, zij er toch gewoon in blijft geloven.
Woef

Woef

De hond. Labradoodle, om precies te zijn. Teamlid met de minste haaruitval. Hij wel. Altijd op de achtergrond aanwezig, ondoorgrondelijk knagend op zijn bot. Onvermoeibaar enthousiast, sociaal en zachtaardig. En nooit te beroerd om achter een balletje aan te rennen.
Benieuwd naar waar wij goed in zijn? Bekijk onze diensten

Wist je dat

Onze Bart naast vormgever ook muzikant is?