Behind the scenes: Rachel

De bezige bij van het bedrijf. Ook wel bekend als het Creatief Brein, ziet Rachel zichzelf toch bovenal als moeder van vier en de vrouw van Edwin. Maar daarnaast doet Rachel meer... nog veeeeel meer.

Zo is ze al geruime tijd teammanager bij het van Velsen Rally Sport Team en sinds een jaar of drie zit ze ook nog in de organisatie van de Morocco Desert Challenge. En dat vinden wij eigenlijk best wel heel stoer! Op het moment dat we deze nieuwsbrief in elkaar aan het prutsen zijn, rijdt, rent of loopt ze ergens rond in een Marokkaanse woestijn. Als 'Bivak Custom Relations' regelt Rachel alles in en rond het bivak voor de deelnemers van deze spannende rally. Tijdens zo'n rally moet je kunnen anticiperen op onverwachte situaties, moet je inventief zijn en snel beslissingen kunnen nemen. Eigenlijk alles wat je ook moet kunnen in een bedrijf als Business Print. Tijdens de twee rally's die Rachel per jaar doet, gaat ze dus eigenlijk 'op oefening' om vervolgens bij Business Print weer compleet 'in control' te zijn. Benieuwd waar ze nu uithangt? Kijk mee op facebook.com/rachel.rietveld



Wie denkt dat Rachel tussen de rally's door en na haar dagelijkse werkzaamheden bij Business Print het wel rustig aan zal doen komt bedrogen uit. Rachel kan niet niks doen. Zo is zij bestuurslid van de Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp en houdt zich daar voornamelijk bezig met de portefeuille 'Communicatie'. Daarnaast verzorgt ze al heel wat jaren de Presentatiegids van SV Nootdorp, van advertentiewerving tot opmaak tot verspreiding. Voor Benjo Kellerman van Kellerman Quads Training regelt ze de informatievoorziening en schrijft ze soms wat teksten voor op social media. Conclusie: stil zitten is niet echt haar ding. Dingen doen die ze leuk vindt, des te meer.

Geïnspireerd, enthousiast, verrast? Neem contact op

Wil jij ons leren kennen?

Dit is het kernteam van Business Print. Leuk je te ontmoeten.