Achter de schermen… Bart

Dat Bart onze 'mooie dingen maker' is en dat hij daarbij meestal snel de juiste snaar weet te raken mag inmiddels bekend zijn. Maar wist je dat Bart ook nog andere snaren goed kan raken?

Hij is namelijk naast vormgever bij Business Print ook nog bassist bij Miracle, the Dutch Queen Tribute. Met deze band brengt hij al zo'n 25 jaar de grootste hits van Queen ten gehore. Bijna wekelijks is hij wel ergens op een podium te vinden. Desondanks staat hij bij Business Print altijd voor je klaar om een logo te ontwerpen of je gehele huisstijl te ontwikkelen cq bewaken. Hij kan echt alles opmaken wat je wilt, van een visitekaartje tot het beletteren van je gehele pand. Er zijn geen grenzen.
Wil je Bart eens buiten Business Print bewonderen? Dat kan! Miracle is een graag geziene gast op de Legends of Rock Tribute Tour en zal bijvoorbeeld op 18 april Zoetermeer aandoen. In het Silverdome stadion vindt dan het grootste tribute festival van Europa plaats en Bart staat daar met Miracle op het hoofdpodium.

Geïnspireerd, enthousiast, verrast? Neem contact op

Wil jij ons leren kennen?

Dit is het kernteam van Business Print. Leuk je te ontmoeten.